PROBLEMI ZA VUČEVIĆA

Hajduk igrački sve tanji, Andriću gotova sezona

25.01.2011 u 11:10

Bionic
Reading

Osipa se Hajdukov kadar, nakon Ibričića koji je prodan u Lokomotiv te Marijana Buljata i Čopa koji još uvijek nisu spremni, s popisa putnika za Tursku otpao je i kapetan Srđan Andrić

Hajdukov trener Goran Vučević u novim je problemima - s popisa putnika za Tursku, prije negoli je i sastavljen, otpao je kapetan Srđan Andrić koji je najvjerojatnije izgubljen za proljetni dio sezone. Naime, Andrić već dugo ima problema s gležnjem te će najvjerojatnije na operaciju u Njemačku.

'To je za nas loša vijest. Andrić vuče ozljedu već dulje vrijeme, ali zna se naše opredjeljenje - tko nije sto posto spreman, ne može ići na pripreme', kazao je Vučević.

S obzirom na odlazak Ibričića, na još uvijek nedovoljno oporavljene Čopa i Buljata, mogući odlazak Strinića te najnoviji problem s Andrićem, izvjesno je da Hajduk ulazi u nastavak sezone znatno oslabljen.

'Ja se ne bojim, no na raspolaganju imamo samo ono što imamo i naravno da bismo se voljeli pojačati. Treba vidjeti kako ćemo ući u nastavak sezone, a ako ne uđemo s pojačanjima, treba očekivati  realne rezultate, a ne tražiti tko zna što', kaže Vučević, koji je uoči početka priprema tražio pojačanje na tri mjesta, desnom boku, defanzivnom veznom te u napadu.

Kako sada stvari stoje, jedino je moguće da mu čelnici kluba dovedu Križanca koji ne igra ni na jednoj od spomenutih pozicija.

'Što se tiče pojačanja, ne bih želio govoriti konkretno o imenima, a što se tiče Križanca, neupitna je njegova kvaliteta i liderske sposobnosti i ja visoko dižem ruku za njega - njegovo bi nam dovođenje jako puno značilo.'

U Hajduku su najavili nastavak pregovora s Križancem te da je Ivica Matković izabran za voditelja omladinske škole.