SVEČANO NA POLJUDU

Hajduk i službeno predstavio prinove Tomasova i Brkljaču

06.01.2009 u 12:36

Bionic
Reading

Prinove Hajduka Marin Tomasov, koji je potpisao ugovor na tri i pol godine, te Mario Brkljača koji je potpisao vjernost Hajduku na četiri i pol godina, danas su i službeno predstavljeni kao igrači splitskog kluba

Na promociji koja se održala u prostorijama kluba na Poljudu, sudjelovali su i trener Ante Miše koji je potpisao novi ugovor s Hajdukom, vratar Danijel Subašić i igrač Drago Gabrić, koji su novim ugovorima također produžili vjernost Hajduku.

Trener Miše je naglasio kako su Tomasov i Brkljača, te Subašić i Gabrić budućnost Hajduka, ali i hrvatske reprezentacije. Miše tvrdi da će Hajduk u proljetnom dijelu prvenstva biti jači jer je momčad iz jesenskog dijela prvenstva ostala na okupu, a došle su i pojačanja Tomasov i Brkljača.

Miše je ponovio kako vjeruje da će Hajduk na dvoranskom prvenstvu Hrvatske koje počinje u Zadru, obraniti prošlogodišnju titulu prvaka. Pri tomu je naglasio da je novi igrač Hajduka Tomasov na prošlogodišnjem dvoranskom prvenstvu Hrvatske bio najbolji strijelac nastupajući tada za Zadar.

Tomasov je izjavio kako vjeruje da će s Hajdukom ostvariti mnogo dobrih rezultata te da će se njegova karijera u tom klubu razvijati.

'Nadam se da će Hajduk već u ovoj sezoni osvojiti trostruku krunu, dvoransko prvenstvo u mom Zadru, a potom i Kup i prvenstvo', kazao je Tomasov.

Brkljača je dodao kako je prelazak u Hajduk njegov veliki korak u karijeri.
'Došao sam u najveći hrvatski klub i nadam se da ću se uspjeti izboriti za mjesto u postavi. Konkurenti su mi dvojica najboljih igrača Hajduka Skoko i Andrić, no vjerujem da će i za mene biti mjesta', kazao je Brkljača.
Subašić i Gabrić su istaknuli kako su ponosni što su potpisali nove ugovore s Hajdukom te da im je velika želja u nastavku prvenstva s Hajdukom osvojiti titulu prvaka.
'Sada mi je u prvom planu Hajduk, a bit ću najsretniji ako postanem i hrvatski reprezentativni golman', kazao je Subašić.

Sportski direktor Hajduka Ivan Buljan odbio je precizno odgovoriti hoće li nogometaš Rijeke Anas Sharbini prijeći u Hajduk.
'Ne bih to komentirao', istaknuo je Buljan.

On je također naglasio da ga Dinamo i njegova pojačanja u zimskom prijelaznom roku ne zanimaju te da je usredotočen na Hajduk. Glasnogovornik Hajduka Davor Pavić je naglasio kako Splićani neće ulaziti u medijsku polemiku s predstavnicima Dinama uoči derbija dvaju ekipa što će se 22. veljače igrati na Poljudu. 'Derbi s Dinamom se dobija na terenu', rekao je Pavić.