NIŠTA NOVO

Hajduk dobio tri puta veće sankcije od Dinama; ovakve stvari se u hrvatskom prvenstvu događaju iz kola u kolo

01.07.2020 u 17:42

Bionic
Reading

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige Alan Klakočer donio je odluke o kaznama po prijavama službenih osoba s utakmica 31. kola HT Prve lige

Fran Karačić (Lokomotiva) zbog isključenja na utakmici Istra 1961 - Lokomotiva (sprečavanje izgledne prilike za postizanje pogotka) kažnjen je s jednom utakmicom zabrane igranja i 4000 kuna.

Zbog paljenja dvadesetak pirotehničkih naprava od strane navijačke skupine Torcida tijekom utakmice Hajduk - Slaven Belupo, HNK Hajduk je kažnjen novčanom kaznom od 25.000 kuna.

  • +19
Hrvatski Telekom Prva liga, 31. kolo, GNK Dinamo - NK Osijek Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Na utakmici Dinamo - Osijek pripadnici navijačke skupine BBB na sjevernoj tribini stadiona u 79. minuti zapalili su šest baklji i jednu petardu zbog čega je GNK Dinamo kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 8000 kuna.

Nogomet se vraća na MAXtv! Napokon opet možemo uživati u nogometu s domaćih terena uz Arenasport kanale. Sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.

HT Prvu ligu možete gledati i u dresu omiljenog kluba koji vam poklanja Hrvatski Telekom, a kako do dresa možete pročitati OVDJE.

Najvažnije da se nogomet vraća iako bez gledatelja na stadionima no zato su tu televizijski ekrani. Podsjećamo, sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.