SERIJA PEHOVA

Gubitnik tjedna je... Bayer iz Leverkusena

01.03.2012 u 17:46

Bionic
Reading

Veliku je štetu u srijedu osjetio nogometni klub iz Leverkusena. Naime, na tri različite prijateljske reprezentativne utakmice su se ozlijedila tri igrača Bayera, inače, standardni članovi prve momčadi

U pitanju su Vedran Ćorluka, Andre Schürrle i Eren Derdiyok. Najlakše od svih je prošao Schürrle koji je na utakmici Njemačke i Francuske dobio udarac laktom u glavu, no liječnički izvještaji od dana kasnije govore da će Schürrle već tijekom vikenda moći normalno igrati.

No, daleko su teže prošli hrvatski i švicarski reprezentativac. Na ogledu Hrvatske i Švedske Ćorluka je ozlijedio zadnju ložu i moguće je da zbog toga neće igrati idućih mjesec dana. Derdiyok se, pak, sam ozlijedio na utakmici Švicarske i Argentine. Nakon udarca je krivo stao i ozlijedio stopalo. Šepajući je napustio stadion i upitno je zasad koliko će morati pauzirati.

Sve je za Bayer još gore ako se zna da tijekom vikenda igraju derbi u Bundesligi protiv Bayerna, u kojem su domaćini, a potom odlaze kod Barcelone na uzvrat osmine finala Lige prvaka.

Najljepši Derdiyokov gol sezone