SLETIO U ČILIPE

Guardiola odmor od nogometa počeo u Dubrovniku

01.06.2012 u 22:32

Bionic
Reading

Proslavljeni nogometni trener Josep Pep Guardiola, koji je do prije nekoliko dana sjedio na klupi Barcelone, sletio je u petak u dubrovačku zračnu luku

Kako piše Dubrovački.hr, Guardiola je doputovao u Dubrovnik privatnim avionom, a nagađa se da će na dubrovačkom području biti sljedeća četiri dana.

Proslavljeni i sada već bivši trener Barcelone sa svojom je momčadi ove sezone zastao u polufinalu Lige prvaka, ali i na drugom mjestu španjolske Primere, iza Reala. Ipak, trofejem je zaključio život na klupi Barcelone. Četiri dana poslije finala nogometne Lige prvaka u Münchenu i slavlja Chelseaja Barcelona je u finalu španjolskog kupa pobijedila Atletico Bilbao te je tako osvojio 14. trofej u četiri sezone vodeći Messija i ekipu.

Iako je najavio odmor od nogometa, nagađa se da će već ovog ljeta krenuti s pripremama za novu sezonu s nekim drugim klubom. Guardiola je s odmorom počeo u Dubrovniku, ali možda u tom gradu dogovori novi posao.

Zanimljivo, Guardiola je ovu nogometnu sezonu otvorio u Hrvatskoj, točnije u Splitu, gostovanjem Barcelone kod Hajduka povodom velikog jubileja splitskog kluba.