PUMPA SE ATMOSFERA

Guardiola: Ili pobjeđujemo ili smo gotovi

20.04.2012 u 23:30

Bionic
Reading

Svi ljubitelji nogometa s posebnim nestrpljenjem očekuju veliki El Clasico. Već se dugo nije dogodilo da Real ima meč-loptu, a pobijedi li u 33. kolu, otići će na sedam bodova prednosti pred Barcelonom. Za sve one koji nisu na Nou Campu, prijenos je na MAXtv-u, ArenaSportu 2, uz uvodnu emisiju od 19 sati

Pumpa se atmosfera za veliki nogometni spektakl koji u 20 sati, u subotu, počinje na Camp Nou. U novi veliki boj ulaze nogometaši Barcelone i madridskog Reala.

Pet kola prije kraja Real ima prednost od četiri boda. Dakako, ova međusobna utakmica, popularni 'el clasico', mogao bi mnogo toga riješiti. Jasno je to svim akterima ovog ogleda, pa tako i treneru Barcelone Josepu Guardioli.

'Sve je kristalno jasno. Ili pobjeđujemo ili smo gotovi', rekao je 24 sata prije početka velikog ogleda popularni Pep.

'Jasno je da Real drži u svojim rukama Primeru. Oni su ti koji imaju prednost i koji kontroliraju stvari već mjesecima. Dobiju li nas ili sve završi podjelom bodova, priča je završena, oni su prvaci. Ako mi dobijemo, jurnjava se nastavlja', završio je trener Katalonaca.

Dvoboj ćete moći pratiti na programu Arenasport2, koji je pripremio i uvodnu emisiju od 19 sati u kojoj će biti intervjui s Robertom Prosinečkim, Goranom Vučevićem i Robertom Jarnijem, tiskovne konferencije Barcelone i Reala, osvrt na prvu utakmicu i još puno, puno toga.

Dobra vijest za sve ljubitelje nogometa jest da izravni stream utakmice mogu gledati i na tribina.hr. Broj ulaznica je ograničen, zato požurite.