najbolji veterani kutije šibica

Grdovićeva asistencija, Gričarova peta i sjajni Mumlek za veliki uspjeh Gladnih očiju

28.12.2018 u 18:53

Bionic
Reading

U zanimljivom, neizvjesnom i punom atraktivnih poteza finalu 12. izdanja veteranskog malonogometnog turnira Kutije šibica, pobjedu su odnijeli igrači restorana Gladne oči, koji su imali raspoložene Miljenka Mumleka, Roberta Grdovića, Krešimira Čivraga, Željka Sopića...

Gladne oči bili su bolji suparnik u okršaju s Promotionplayem.

Imali su igrači Promotionplaya, koje je predvodio sjajni Antonio Franja, velikih 2:0 i u prvih 15-tak minuta bili su posve dominantniji na parketu Dvorane II Doma sportova. I činilo se da će to biti jednosmjerna utakmica.

  • +2
Promotionplay - Restoran Gladne Oči (finale Kutije šibica za veterane) Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Međutim, nakon sjajne krađe jedne lopte pred suparničkim golom Roberta Grdovića, koji je dodao do Tomislava Gričara i njegovog atraktivnog gola petom - Gladne oči posve su se vratile u igru i dobile su 'krv u lice'.

Na početku durgog dijela, nakon igranja rukom u šestercu, priliku za izjednačenje udarcem sa sedma metara dobio je Miljenko Mumlek, koji je tu prigodu i iskoristio.

Bivši igrač Varteksa i Dinama,  koju minutu kasnije sjajno je reagirao i na prekrasnu asistenciju Željka Sopića te pogodio za - kasnije s epokazalo konačnih 3:2.

I veliko slavlje momčadi koja je u ovo finale ušla kao 'lagani' autsajder.