pravila, pravila

Grčki tenisač Tsitsipas nije izdržao i brutalno je opleo po Đokoviću; evo što mu najviše smeta i zašto misli da je ispao budala

13.01.2022 u 13:43

Bionic
Reading

Među mnogobrojnim bivšim i sadašnjim tenisačima, koji su komentirali situaciju oko Novaka Đokovića i problema s vizom, našao se i grčki tenisač Stefanos Tsitsipas

Iako Stefanos Tsitsipas slovi kao jedan od najboljih mladih igrača svijeta, koji je puno puta govorio kako cijeni Novaka Đokovića, komentarom na račun srpskog tenisača otkrio je što zapravo misli o njemu.

Očito mu je zasmetalo što je Đoković ušao u Australiju zahvaljujući liječničkom izuzeću, a usput je i pušteno u javnost kako je priznao da nije cijepljen protiv koronavirusa.

'On definitivno igra po svojim pravilima i radi neke stvari koje većina igrača ne bi imala petlju napraviti. Pogotovo što je ATP objavio jasne kriterije za ulazak u zemlju. Nikada nisam ni pomislio krenuti na turnir necijepljen te da tako kršim protokole', kazao je Tsitsipas koji se dugo odbijao cijepiti i to nije tajna.

No, na kraju je popustio. Još je dodao:

'Nisu svi raspoloženi da slijede pravila koje je odredila ova država. Mali postotak ljudi bira neki svoj put te tako većina nas izgleda kao budale', poslao je jasnu poruku Đokoviću i onima koji su pokušali izbjeći pravila.

No, mnogi se pitaju što je ovim postigao? Ako je želio pobrati simpatije u Australiji onih koji su protiv Đokovića uspio je, ali zapravo se mnogi slažu kako mu ovo nije trebalo.

  • +4
Novak Đoković na treningu u Australiji Izvor: Profimedia / Autor: Kelly Defina / AFP / Profimedia