A SPREMA SE INVAZIJA

Grci u strahu od Hrvata osigurali tek 300 ulaznica?!

29.09.2011 u 11:30

Bionic
Reading

Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije Uvijek vjerni uputio je apel grčkom veleposlanstvu u Hrvatskoj da pomogne oko ishođenja većeg broja ulaznica za naše navijače

Pred Slavenom Bilićem i suradnicima u stožeru veliki je zadatak. Naime, već u Ateni 7. listopada moguće je protiv Grčke osigurati plasman na Euro 2012. godine, a za to će Modrić, Eduardo i društvo morati pobijediti domaćine. U tome im žele pomoći i hrvatski navijači, ali su im domaćini osigurali tek 300-tinjak ulaznica, što ne odgovara nepisanom pravilu od pet posto kapaciteta koliko bi morali dobiti gostujući navijači. Doduše, kako je rekao Nikša Martinac, čovjek u HNS-u zadužen za ulaznice, stvar je više moralnog pitanja i dobre volje domaćina, jer recimo Grci su u Zagrebu dobili na korištenje cijelu južnu tribinu.

Dakle, Grci su umjesto 1600 ulaznica, jer kapacitet stadiona u Pireju je oko 32.000 mjesta, osigurali mizernih 300 ulaznica, zbog čega su, posve opravdano, ljuti i u HNS-u i navijači. Svjesni da im je pomoć nužna, u akciju ishođenja većeg broja ulaznica uključio se i sâm Hrvatski nogometni savez, ali i KN Uvijek vjerni koji su uputili pismo (prenosimo ga u cijelosti) grčkom veleposlanstvu u Zagrebu.

Poštovani,

Mi smo službeni klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije 'Uvijek vjerni' i veliki broj naših članova se odlučio putovati u Atenu na utakmicu Grčka-Hrvatska, koja će se odigrati 07.10.2011. u Ateni. Jedan dio naših članova putuje u organizaciji KN 'Uvijek vjerni', a jedan dio ide privatnim aranžmanima, kao i ostali hrvatski navijači.


Budući da grčki nogometni savez nije osigurao dovoljan broj ulaznica za sve hrvatske navijač  koji će putovati na utakmicu, molimo Vas da kontaktirate grčki nogometni savez kako bi osigurali dovoljan broj ulaznica za sve hrvatske navijače koji će doputovati na utakmicu.