POVRATAK U REPREZENTACIJU

Grci sa Gekasom napadaju Hrvatsku

23.09.2011 u 13:00

Bionic
Reading

Novost na popisu grčkog izbornika je povratak Gekasa iz Eintrachta, koji dvije godine nije igrao za reprezentaciju, a sada će konkurirati za utakmicu protiv Hrvatske

Grčki izbornik Fernando Santos objavio je popis igrača za predstojeće utakmice kvalifikacija za Euro s Hrvatskom i Gruzijom. Radi se o popisu samo igrača iz inozemstva, dok će Santos domaće snage objaviti sljedeći tjedan. Novost je povratak Gekasa iz Eintrachta, koji dvije godine nije igrao za reprezentaciju, nagađalo se zbog sukoba s Katsouranisom. Gekas se ispričao izborniku i reprezentativcima i stavlja se na raspolaganje.

Pozvani su: Tzorvas (Palermo), Tzavellas (Eintracht), Papastathopoulos (Werder), K.Papadopoulos (Schalke), Pecos (Kaiserslautern), Tziolis (Racing Santander), Kone (Brescia), Pliatsikas (Duisburg), Samaras (Celtic), Gekas (Eindracht), Hiotis (APOEL).

Schalkeov Papdopoulos ima dva žuta kartona koja će 'odraditi' protiv Bilićeve momčadi, ali će biti s momčadi kao i Ivica Olić s Hrvatskom. Sifakis je ozljeđen pa je umjesto njega Santos pozvao Hiotisa iz APOELa.