NEMA PLAĆE, NEMA IGRANJA

Graves odbio s Cibonom otputovati u Francusku

24.11.2009 u 15:39

Bionic
Reading

Cibonin odlazak u Francusku, gdje u srijedu igra protiv Asvela, zakomplicirao je Antonio Graves koji je odbio otići s momčadi na put jer mu klub duguje dvije plaće. Ovime si je Amerikanac vjerojatno zalupio vrata pod Tornjem

Financijska kriza u Ciboni polako uzima svoj danak. Bez obzira na to što je poznato da američki košarkaši zbrišu čim im koji dan kasni ugovorna rata, Cibona je Antoniju Gravesu dužna dvije plaće, a pred odlazak u Francusku američki je košarkaš odbio otići s klubom te je ostao u Zagrebu.

Autobus s igračima Cibone zaputio se prema zračnoj luci bez Gravesa, no kad je vozač shvatio da nema igrača, vratio se po njega, a Amerikanac, ljut zbog činjenice da mu kasne plaće, nije želio otputovati sa sugiračima.

'Ma, čovječe, od tri mjeseca koliko sam ovdje, dva nisam dobio plaću. Ne znam što se događa. Ne idem u Francusku jer mi Cibona nije isplatila dvije posljednje plaće', rekao je Graves novinarima.

I s drugim Amerikancem u Ciboni trener Perasović ima problema, no opravdanih jer je Gordon u ponedjeljak navečer doživio lakšu prometnu nezgodu zbog koje se jedva kreće. On je otputovao u Francusku, a pitanje je hoće li biti u stanju pomoći momčadi na parketu. S druge strane, Graves si je ovim potezom, bio on razumljiv ili ne, zapečatio svoju sudbinu u Ciboni jer je trener Perasović poznat po tome da traži izuzetnu disciplinu od svojih igrača.