IPAK PORAZ

Gospićanke ispustile veliku prednost protiv Montpellierea

09.11.2011 u 23:03

Bionic
Reading

Košarkašice Gospića CO upisale su i četvrti uzastopni poraz u Euroligi. Na domaćem parketu od njih je bolji bio francuski Montpellier 96:82. U redovima Gospića najraspoloženija je bila Kalisha Keane koja je ubacila 22 koša te imala sedam skokova, dok je gošće predvodila Stephany Skrba sa 24 koša i osam skokova

Nakon prve četvrtine činilo se kako će izabranice Stipe Bralića ostvariti drugu pobjedu u ovoj euroligaškoj sezoni nakon što su povele 33:15. No, prednost se polako topila, a ekipe su u zadnjih 10 minuta ušle izjednačene (70:70), da bi Francuskinje eksplodirale u posljednjoj dionici koju su dobile 26:12.

'U prvoj četvrtini smo igrali dobru obranu i pogađali trice, a kad smo u drugoj dionici počeli mijenjati igračice, ritam igre nam je pao. Pokazalo se da smo do velike prednosti došli uglavnom zahvaljujući tricama, jer je u nastavku susreta gostujuća ekipa pokazala da je jača i izdržljivija. Opet smo vidjeli da Julie McBride nema snage za cijelu utakmicu, ali nažalost nemamo dovoljno dobru zamjenu za nju', istaknuo je nakon dvoboja trener domaćih Stipe Bralić.

Zanimljivo, Gospićanke su ubacile čak 15 trica iz 30 pokušaja, ali ni to im nije pomoglo.

Nakon pet kola Gospić CO ima omjer 1-4, a Montpellier 3-2.