ipak odlazi...

Gorica je ostala bez svog kapetana; poznato je u koji klub odlazi Kristijan Kahlina i koliko će milijuna eura Gorica zaraditi ovim transferom

28.02.2021 u 20:59

Bionic
Reading

Plan je bio da Kristijan Kahlina (28) u zimskom prijelaznom roku napusti redove Gorice, sve je već bilo dogovoreno, ali došlo je do komplikacija. No, sada je sve riješeno i kapetan Gorice odlazi u redove bugarskog Ludogoreca

Nakon četiri i pol godine u goričkom dresu, Kristijan Kahlina (28) napušta redove HNK Gorice.

Dugogodišnja 'jedinica' i kapetan momčadi Gorice karijeru će nastaviti kao član bugarskog Ludogoreca, u kojem će ponovno surađivati s bivšim trenerom Gorice Valdasom Dambrauskasom.

Kahlina u Ludogorec odlazi na posudbu do kraja ove sezone, nakon čega će njegov novi klub imati pravo otkupa njegova ugovora. Iznos odštete, zajedno s bonusima, u tom bi slučaju bio oko milijun eura.

  • +7
NK Gorica - NK Istra 1961; HT Prva liga; 28.2.2021. Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

U Goricu je Kahlina došao 2016. godine iz slovenskog Kopra, s klubom je izborio je ulazak u Hrvatski Telekom Prvu ligu, od početka sezone 2019./'20. postao je i kapetan momčadi.

Nanizao je Kristijan Kahlina čudesan 151 uzastopni nastup. Time je postavio rekord u povijesti HNL-a po broju uzastopnih odigranih utakmica.