KVALIFIKACIJE ZA EP

Goluža vratio Sulića u reprezentaciju

12.10.2010 u 12:41

Bionic
Reading

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža objavio je popis igrača za dvije kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo u Srbiji

Hrvatski rukometaši ulaze u novi kvalifikacijski ciklus s novim izbornikom. Slavko Goluža prve će ispite na klupi imati protiv Rumunjske (28. listopada u Karlovcu) te u gostima kod Litve (31. listopada). To su jedine dvije utakmice koje će Hrvatska odigrati u 2010, a treba spomenuti da je u skupini još i Španjolska. Prava na pogrešku nema previše.

Goluža je objavio popis od 21 igrača, a na njemu se je našao i Renato Sulić koji se tako u izabranu vrstu vraća nakon tri godine.

'Ne zanima me što je bilo prije. Renato je spreman i ima želju igrati', rekao je Goluža koji se osvrnuo na prvog suparnika.

'Želim da budemo maksimalno spremni i, naravno, da pobijedimo. Rumunji su jak protivnik, to je momčad koja je izbacila Rusiju u prošlim kvalifikacijama. Nemamo previše vremena za pripreme, ali i u tri dana može se puno napraviti', dodao je izbornik, a prenosi 24sata.

Na Golužinom popisu su golmani Alilović, Šego, Somić, krila Štrlek, Vukić, Ninčević, Čupić, Zrnić, Horvat, pivoti Vori, Marić, Sulić, vanjski Buntić, Kopljar, Balić, Duvnjak, Vuković, J. Valčić, T. Valčić, Lacković, Gojun.