ČERVAROV NASLJEDNIK

Goluža: Razmišljam o ponudi? Ni govora

15.09.2010 u 10:25

Bionic
Reading

Nakon što je Lini Červaru 31. srpnja istekao ugovor s Hrvatskim rukometnim savezom, a produljio ga nije, pitanje je bilo kome će Gobac i Šola ustupiti mjesto rukometnog izbornika

Za novog izbornika hrvatske muške rukometne reprezentacije, prema odluci Upravnog odbora HRS-a, izabran je Slavko Goluža. Predsjednik HRS-a Sandi Šola nakon te objave ostavio je minimalnu mogućnost da se ta odluka ne ispoštuje, rekavši da se još čeka Golužin odgovor. A potražili smo ga na njegovoj adresi.

'Razmišljam o ponudi? Ni govora. Pa naravno da sam prihvatio izborničko mjesto. To je san svakog od nas koji u rukometu živimo', rekao je Slavko Goluža, koji će službeno predstavljanje imati u petak. Dotad će usklađivati putovanje u Sisak, gdje vodi Sisciu. U petak će zasigurno predstaviti i dio svojih vizija, po kojima će raditi. Vjerujemo da neće biti previše odstupanja od načina rad bivšeg izbornika, jer upravo uz njega napravio je prve trenerske korake.

No ono što se da zaključiti jest to da se nikoga od igrača ne odriče, očito svjestan da mu upravo oni s kojima je dijelio svlačionicu, mogu biti od pomoći. Pa tako i Petar Metličić.

'Ne želim zasad o imenima. Svi su dobrodošli i nikome vrata nisu zatvorena', poručio je Goluža, bivši proslavljeni rukometaš, koji je sa 39 godina postao najmlađi izbornik muške reprezentacije.