dobra stimulacija

Golman trećeligaša nije primio gol pa cijelu godinu ima besplatne pizze

07.01.2018 u 15:51

Bionic
Reading

Trećeligaška momčad Fleetwood Towna u subotu je u FA kupu ugostila Leicester City. Simpatični poluamateri imali su tek teoretskih šansi za iznenađenje, a sponzori kluba neke su od igrača pokušali dodatno motivirati. I uspjeli su...

Fleetwood Town i Leicester odigrali su 0:0, ponovljena će se utakmica tako igrati kod Leicestera, no za 'maleni' Fleetwood i ovo je velika stvar. Nitko im nije davao previše šansi, no oni su svoje odradili.

A možda najviše razloga za zadovoljstvo ima Fleetwoodov golman Chris Neal (32) koji cijelu svoju karijeru brani po niželigaškim klubovima. Tako su mu vlasnici jednog od sponzora kluba, pizzerije Papa John's, obećali besplatne pizze kroz cijelu 2018. godinu ako protiv Leicestera ne primi gol.

Neal je svoj dio odradio korektno, utakmica je završila 0:0, opasni napadači 'lisica' poput Vardyja ili Mahreza, nisu mu zabili.

'Za ovu utakmicu pripremao sam se kao i za svaku drugu. Vardy i Mahrez su veliki igrači, a Leicester ima jako kvalitetnu momčad. No, na tereni igramo 11 protiv 11. Potrudit ćemo se da ih zaustavimo i u ponovljenoj utakmici', kazao je golman Fleetwooda. Samo da se ne udeblja od tolikih pizza koje će mu do kraja 2018. biti svakodnevno na raspolaganju...