AKO PIJEŠ NE VOZI

Golman Medveščaka prenoćio u zatvoru

24.02.2010 u 22:53

Bionic
Reading

Vratar hokejaša Medveščaka, Slovenac Robert Kristan, zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, s utorka na srijedu prenoćio je u zatvoru. Nakon triježnjenja pušten je uvjetno te će moći nastaviti s nastupima u doigravanju

Dva poraza u doigravanju od Graza ne mogu dobro utjecati na raspoloženje igrača iz sportskog hita Zagreba, ali poseban razlog za nezadovoljstvo ima pouzdani vratar.

Nakon drugog poraza igrači su se opustili na jednoj rođendanskoj zabavi, a Kristan je društvo napustio oko tri sata iza ponoći. Dvadesetak minuta kasnije, zaustavila ga je policijska patrola u centru Zagreba i rutinskim alkotestom uspostavila da u krvi ima 1,8 promila alkohola.

Policajci su ga odveli u stanicu gdje je proveo ostatak noći, a ujutro je pušten jer se, kažu u policiji, lijepo ponašao. Ipak, prema slovu zakona dobio je kaznu od osam dana uvjetnog zatvora koja će se aktivirati ako sličan prekršaj ponovi u idućih šest mjeseci.

Iz Medveščaka su poslali priopćenje u kojemu osuđuju ovaj slučaj i najavljuju stegovne mjere za svoga igrača. Odluku o eventualnoj kazni klupsko čelništvo bi trebalo donijeti u petak poslijepodne.