kakav autoritet

Golman Manchester Uniteda prepričao kako je izgledala prva Ronaldova večera s novim suigračima: Niti jednom igraču Vragova to više nije palo napamet...

13.09.2021 u 19:18

Bionic
Reading

Nogometaši Manchester Uniteda u subotu su na svom stadionu svladali Newcastle United 4:1, a s dva pogotka navijačima na Old Traffordu predstavio se povratnik među Crvene vragove - Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo nije mogao poželjeti ljepši debi u dresu Manchester Uniteda. Doduše, nije to bio onaj pravi debi, jer već je igrao za Vragove, od 2003. do 2009. godine, kada se također nazabijao golova.

Naravno, svoje navike očito nije mijenjao, a što je zorno pokazao i navijačima, pa se u crvenom dijelu Manchestera opet živi u snovima o naslovu prvaka.

A da je Ronaldov povratak itekako važan za cijelu momčad, potvrđuje i priča rezervnog golmana Leeja Granta, koji je za engleske medije ispričao detalj s večere.

Naime, svi znamo koliko Ronaldo pažnje posvećuje svom tijelu, odnosno treninzima, ali i prehrani. A koliko je ustrajan i uporan potvrđuje što i svojoj djeci brani gazirana pića.

Lee Grant, rezervni golman Crvenih vragova otkrio je kako se momčad ponašala u Ronaldovu prisustvu Ronalda. Kako je Grant rekao, tijekom zajedničke večere ni jednom od igrača Vragova nije palo na pamet napraviti nešto što je do tada bila uobičajena praksa.

S namjerom da se ugledaju na Ronalda nitko od igrača Uniteda nije pojeo desert, a koje su prije uredno konzumirali.

'Bilo je to u petak tijekom okupljanja ekipe u hotelu. Večerali smo i obično uzmemo neki desert ili nešto što baš i ne spada u zdravu prehranu. Imamo pitu od jabuke, čokoladni mousse, ili nešto slično', rekao je Grant te nastavio:

  • +6
Manchester United - Newcastle United Izvor: Profimedia / Autor: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

'Garantiram vam da nije bilo niti jednog igrača koji je dodirnuo pitu od jabuke i nitko nije ustao uzeti čokoladicu. Svi su jednostavno sjedili'.

'Jedan me čak pitao što je Ronaldo uzeo. Gledali smo o čemu se radi i naravno to je bila najzdravija porcija koju možete zamisliti'.

Kao i u većini klubova, tako i u Unitedu novi igrači moraju zapjevati pred suigračima.

'Napravili su to i Varane i Sancho. Ali i Ronaldo. Svi smo se začudili. Bilo je briljantno. Naravno neću reći što je pjevao, ali bilo je zanimljivo vidjeti ga uznemirenog', završio je Grant.