DEČKIMA STIŽE PIVO

Gojanović: Spremni smo za naslov prvaka

06.11.2011 u 10:17

Bionic
Reading

I dan nakon demoliranja aktualnog prvaka Red Bull Salzburga (5:0), momčadi koja ima pet puta veći budžet od Medveščaka, emocije u Ledenoj nisu se smanjile

'Svi me pitaju je li to isti Salzburg od prošle dvije sezone. Jest, oni su isti, ali mi smo puno bolji', kaže predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.

Četiri pobjede u nizu donijet će i nagrade igračima.

'Počastit ću ih tek nakon današnje utakmice s Villachom, odnijet ću im gajbu pive i dobit će maksimalnih četiri dana slobodno! Naravno, isplatit ćemo im i bonuse za pobjede', kaže predsjednik kluba.

'Mi smo dvije godine patili u ovoj ligi, a ove smo godine doveli igrače kojima je stalo jednom do drugoga. Ako ne bude ozljeda, možemo osvojiti i naslov. Pokazali smo to pobjedama protiv dvije najjače momčadi RB Salzburga i KAC-a. Ne vidim niti jednu momčad u ligi koja može dominirati protiv nas. No, polako'.

Predsjednik medvjeda htio je naglasiti:

'Broj jedan u momčadi je ipak Kristan. Mi smo slagali momčad prema njemu. Znali smo da imamo najboljeg golmana u ligi i po tome smo sastavljali roster. Nažalost, dogodila mu se ozljeda, ali znali smo da će krenuti pobjede čim on stane na gol', rekao je Gojanović te dodao:

'Ma, Lix je čudo, počeo je braniti s povredom, praktički deset dana prije prve utakmice još je šepao. Nevjerojatna je bila njegova volja, želja da nam pomogne. Daj Bože da osvojimo naslov, pa da Kristan otiđe u KHL, da si osigura životnu egzistenciju'.

Za današnju utakmicu s Villachom (17.30), Ledena će biti premala.

'Kada je ovakav niz pobjeda i ovako sjajna atmosfera, imam osjećaj da bi nam i Arena bila premala'.

Publika je prepoznala pozitivnu energiju među igračima.

'Dečki pokazuju silnu energiju, nikoga se ne boje. Zanoški se u petak potukao s igračem koji je za glavu viši, nije ga se bojao. Onda je i Waugh skinuo rukavice. Kroz te tučnjave najbolje se vidi to zajedništvo u momčadi', zaključio je Gojanović.