BEL DLAKE NA JEZIKU

Gobac: Organizacija je katastrofa

19.01.2011 u 16:27

Bionic
Reading

Prvi čovjek hrvatskog rukometa Zoran Gobac govorio je o Svjetskom prvenstvu u Švedskoj. Osvrnuo se i na organizaciju turnira o kojoj nema lijepe riječi

Najutjecajniji rukometni čelnik u Hrvatskoj dao je intervju portalu Balkan Handball. Gobac je prognozirao da će okršaj Hrvatske i Srbije biti neizvjestan pa se osvrnuo na natpise da su Golužini izabranici favoriti natjecanja.

'Mi imamo svoj plan, a to je biti u prvih sedam. Sve što bude kasnije, gradit ćemo kolo po kolo. Nema nikakve euforije', rekao je Gobac koji je progovorio i o švedskoj organizaciji.

'Prvenstvo u Hrvatskoj će se teško ponoviti. Jedini koji mogu parirati kao domaćini, bit će Srbi. Mi smo poznati po gostoljubivosti. Ovo je ovdje katastrofa. Igrači ne mogu da se prehrane u hotelu. To je nevjerojatno. Mislim da je organizacija pukla i da oni ne znaju što se sve dešava', pričao je Gobac te dodao:

'Oni ovo rade isključivo iz dobiti, a mi smo to radili da bi se dokazali svijetu kao najbolji organizatori. Evo primjera. Nama je bio postavljen uvjet da moramo imati dvoranu od 15 tisuća mjesta, a u Malmöu će se igrati u dvorani od 12.700. Kako je moguće da se standardi smanjuju.'