STREAM UŽIVO

Gledajte Split u Ljubljani i Zvezdu u Zadru

02.10.2012 u 18:40

Bionic
Reading

Prijenose utakmica Splita i Zadra u drugom kolu regionalne ABA lige korisnici community portala Tribina.hr moći će pratiti uživo

Splićani su u prvom kolu slavili na Gripama protiv favorizirane Crvene zvezde. Nova momčad, posložena oko provjerenih igrača poput Vujčića, Mimice te Subotića, iznenadila je pobjedom u prvom kolu sve osim trenera Mladena Erjaveca, koji je najavio kako će i u Ljubljani pokušati doći do bodova, jer je on uvjeren kako njegovi momci mogu i moraju pružati još i više.

Prigodu da to i dokažu imat će večeras (18 sati) protiv ljubljanske Olimpije, koja je u prvom kolu slavila protiv Radničkoga.

'Radi se o energetski jako dobroj momčadi, imaju puno mladih igrača, nekoliko dobrih šutera na pozicijama od dva do četiri, te kvalitetnim strancima. Olimpija je složila momčad za Euroligu, a nakon onoga što su prikazali u prvom kolu u Kragujevcu, jasno je da će ovo biti jedno od najtežih gostovanja', najavio je Erjavec te dodao:

'Prednost moje momčadi je veliki entuzijazam i prostor za napredovanje. Također i činjenica da smo relativno nepoznati protivnicima, kao što je bio slučaj i s Crvenom zvezdom.'

Tribina.hr & košarka

Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike od 18 sati pratiti prijenose utakmice Zadar- Zvezda i Olimpija-Split uživo u sklopu tog community portala.

A upravo je Crvena zvezda, koju su Splićani pobijedili na Gripama, večeras gost Zadra u Višnjiku. Zadra koji je poražen u prvom kolu u Beogradu, u susretu s Partizanom, koji su obilježili ispadi trenera crno-bijelih Vujoševića. Pobjedom bi isprali gorak okus iz prvoga kola, no za to će morati biti bolji od jednog od favorita lige Crvene zvezde.

'Riječ je o jednoj vrlo kvalitetnoj momčadi, koja zna igrati i koja se još treba taktički ukomponirati, ali mislim da onaj pristup kakav su imali protiv Splita neće imati ovdje i treba biti spreman na to adekvatno odgovoriti, na tragu onoga kako smo mi igrali u Beogradu protiv Partizana', kazao je trener Zadra Ante Nazor

Osvrnuo se i na prošlo kolo i susret s Partizanom. Rekao je kako se momčad sada nalazi na vrlo skliskom terenu jer unatoč dobroj igri bilo je i puno grešaka za koje se nada da se neće ponoviti danas.

'Ovo je malo i opasna situacija jer smo došli kao pobjednici, a u biti smo poraženi. Treba sagledati svoje greške i izgubljene lopte i treću četvrtinu, što smo im dozvolili i skok i koncentraciju sa slobodnih bacanja. Kažem, imali smo puno grešaka, ne bih to nazvao niti odličnom utakmicom, možda bih je nazvao da smo na kraju pobijedili, ali, eto', dodao je Nazor.