BRIGA GA ZA SVE

Gattuso o kazni: Mogli su me strpati u zatvor!

23.02.2011 u 18:07

Bionic
Reading

Milanov veteran Gennaro Gattuso od Uefe je dobio kaznu zabrane igranja četiri utakmice zbog niza nesportskih poteza na prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Tottenhama. Iako je prihvatio kaznu, Gattuso se obrušio na Uefu

Gennaro Gattuso nimalo se kapetanski ponašao na utakmici na San Siru protiv Tottenhama u osmini finala Lige prvaka. Osim što je cijelu utakmicu bio nervozan te gestikulirao, veznjak Milana  čak je i fizički u jednom trenutku nasrnuo na pomoćnog trenera londonske momčadi Josea Jordana.

Kao epilog svega, kapetana Milana kaznila je Uefa zabranom  igranja. Gattuso je mirno primio vijest o kazni, no svejedno se obrecnuo na Uefu.

'Znam da sam se ponio nesportski, no za mene je poštovanje najvažnije. Mogli su mi dati i pet utakmica kazne, ma, mogli su me strpati i u zatvor na mjesec dana! Htio sam otići na uzvrat u London, no savjetovano mi je da ne idem. Naime, bit će pun stadion i vjerojatno bih se vratio doma natečena lica, jer bi me cijeli stadion poželio ošamariti', kazao je Gatuuso za televizijski program Le lene.

Gattuso i Jordan