ovo mu nije trebalo

Gareth Bale još jednim sramotnim potezom navukao bijes navijača i suigrača; nakon ovoga ga baš nitko ne želi vidjeti u Real Madridu

07.02.2020 u 18:01

Bionic
Reading

Gareth Bale je napustio stadion u 82. minuti dok je njegov Real Madrid gubio od Real Sociedada u Kupu kralja i tako još jednom naživcirao navijače

Real Madrid je u četvrtfinalu španjolskog Kupa kralja na svojem stadionu s 3:4 poražen od Real Sociedada. Bio je to prvi puta od kada je na klupi madridskog sastava Zinedine Zidane da su 'kraljevi' primili četiri gola. Gosti su poveli u 22. minuti preko Martina Odegaarda koji je na posudbi upravo iz Real Madrida, a onda je početkom drugog dijela u 54. i 56. minuti dva gola zabio Alexander Isak i goste doveo u previsoko vodstvo.

Marcelo je uspio tri minute kasnije smanjiti na 1:3, ali na 1:4 povisuje Mikel Merino u 69. minuti. Real se u ludoj završnici nije prestajao boriti. Stigli su domaćini preko Rodryga i Nacha na 3:4, ali ne i do potpunog preokreta koji bi ih odveo dalje. I dok su Luka Modrić i društvo krvarili na terenu i crvenili se od sramote, najsramotniji čin dogodio se ispred stadiona u režiji, a koga drugoga, nego Garetha Balea.

Bahati Velšanin, koji se u sedam godina nije potrudio ni naučiti jezik i čiji menadžer Jonathan Barnett uporno inzistira kako će Bale ostati u Madridu još dvije godine koliko mu traje ugovor i lagodno živjeti u sunčanoj Španjolskoj, opet je naživcirao navijače, a vjerojatno i suigrače. Dok su njegovi suigrači prolazili teške trenutke i krvavo se borili ne bi li stigli veliki zaostatak, Bale je u 82. minuti u svojem automobilu napustio Santiago Bernabeu.

Velšanin nije sudjelovao u ovom porazu, ali red bi bio da ostane uz ekipu bez obzira na sve. Pravilnik kluba kaže kako igrač ne smije napustiti utakmicu prije 80. minute pa taj dio nije prekršio, ali još je jednom navukao bijes navijača koji ga i tako ne vole.