(NE)MIRNO NA POLJUDU

Gabrić odbio ponuđeno, Brkljača potpisao

12.12.2008 u 16:00

Bionic
Reading

Nije trebalo proći puno vremena da se u Hajduku zahukta prijelazni rok. Najvažnija vijest s Poljuda glasi da je Gabrić odbio produljiti ponuđeni ugovor te da je Brkljača potpisao troipogodišnji ugovor

Iako još nije vrijeme transfera, a ni prvi čovjek Hajduka, predsjednik Peroš nije u Splitu, počela je utrka za prinovama i pojačanjima koja bi trebala osnažiti momčad za nastavak sezone i utrku s Dinamom za naslov prvaka. Prvi korak ipak je poduzeo najveći privatni dioničar Jako Andabak, koji je, premda to struka nije tražila, dogovorio sve detalje s Marijom Brkljačom. Brkljača će tako, uz Tomasova, pojačati ionako jaki vezni red Hajduka.
 
U Hajduku još uvijek nisu riješili ni svlačionicu, niti su Ante Miše ili itko od petorice kojoj na ljeto istječe ugovor još potpisali nove ugovore. Miše čeka povratak Peroša iz Južne Amerike, a Gabrić je navodno odbio potpisati četverogodišnji ugovor koji bi mu do ljeta 2012. donio 150 tisuća eura po sezoni. Nakon dolaska Brkljače, pitanje je hoće li Hajduk ponuditi Gabriću nešto više.

Sportski direktor Ivan Buljan ne izjašnjava se po pitanju transfera, o Kalinićevu odlasku još se ne zna ništa, kao ni o angažmanima Hrvoja Vejića, Bojana Vručine, Ivana Rodića te Mensura Mujdže.