lokosi na popravnom

Fran Karačić poslao optimističnu poruku uoči važnog dvoboja s Malmöom u Europskoj ligi, a posebno je istaknuo jednog suigrača

22.09.2020 u 15:36

Bionic
Reading

Fran Karačić vjeruje kako Lokomotiva može proći Malmö, a u tome bi im mogao pomoći Sammir koji je već jednom sam pobijedio Šveđane

Lokomotiva će u četvrtak u 19 sati u 3. pretkolu Europske lige gostovati kod Malmöa. Prođu li tu prepreku čeka ih bolji iz susreta Granada i Lokomotiv Tbilisi. Što se Malmöa tiče, oni su nakon 21 odigranog kola vodeća momčad u Švedskoj sa šest bobova i utakmicom više od Hackena. Lokosi tu neće biti favoriti, ali Fran Karačić vjeruje u prolaz.

'Nije taj Malmö takav klub da bismo mi pred njima trebali pognuti glave i položiti oružje. Mi nemamo tamo što izgubiti. Idemo u Švedsku pokazati što znamo i promovirati klub. Ne bih rekao da smo favoriti, ali imamo realne šanse i iskreno mislim da bismo mogli pobijediti. No, moramo igrati duplo bolje nego dosad! Ako ne i više... I kao momčad, ali i svatko od nas bi trebao dati svoj maksimum. Spremni smo, imamo snage, a samo je jedna utakmica. Samo da ne primimo neki glupi rani pogodak. Ako im prvi zabijemo, onda uteg na vagi preteže na našu stranu', rekao je Karačić u razgovoru za Sportske novosti koje su podsjetile na to da je Sammir ranije u dresu Dinama gotovo sam pobijedilo baš Malmö u borbi za Ligu prvaka:

'Sammir je, kakav god da je, uvijek opasan. Kad ima loptu, uvijek se nešto dogodi. Nije to onaj Sammir iz Dinama, ali može nam puno pomoći. Možda može biti i taj koji će presuditi nekim potezom ili golom kao nekada u dresu Dinama', poručio je Karačić.

Što je još rekao o šansama Lokomotive za ulazak u Europsku ligu, ali i utakmici s Rapidom u kvalifikacijama za Ligu prvaka, pogledajte OVDJE.

Pogledajte još jednom najbolje golove 5. kola HT Prve lige.

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući play-off i sve utakmice po skupinama, ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.