nije lijep prizor

Fotografija u bolničkom krevetu finalistice Melbournea šokirala ljubitelje tenisa!

29.01.2018 u 16:21

Bionic
Reading

Simona Halep provela je noć u bolnici nakon poraza u finalu Australian Opena protiv Caroline Wozniacki, a fotografija koja je procurila iz njezinog bolesničkog kreveta pokazuje u kakvom je bila stanju...

Rumunjska 26-godišnja tenisačica stigla je na Australian Open kao prva igračica svijeta i u finalu imala priliku ostati na vrhu te po prvi put osvojiti Grand Slam turniru u svojoj karijeri, no Caroline Wozniacki svladala ju je u neizvjesnom meču i otela joj i teniski tron.

  • +3
Australian Open, finale: Wozniacki - Halep Izvor: Reuters / Autor: TORU HANAI

Finale je ove subote igrano po iznimnoj vrućini, a obje igračice provele su igrajući tijekom turnira više vremena nego pobjednik u konkurenciji tenisača Roger Federer iako je igrao na tri dobivena seta pa im je bilo jako teško provesti ta tri završna sata na terenu.

Halep se borila do posljednjeg atoma snage, a nakon meča završila je u bolnici zbog ozbiljne dehidracije i tamo je provela noć.

Na Twitteru je procurila fotografija iscrpljene finalistice u bolesničkom krevetu koja nikako ne izgleda lijepo.

Ipak, sljedećeg dana Simona se osjećala bolje i avionom se vratila u Rumunjsku, gdje je dočekana kao junakinja. Priliku za povratak na vrh WTA ljestvice imat će već sljedećih tjedana, a u svibnju i šansu za osvajanje prve Grand Slam titule, na Roland Garrosu gdje je također zaustavljena u finalu prošle godine...

Autor: Youtube