'Ovo nije zbogom'

[FOTO/VIDEO] Podravka Vegeta, obitelj i prijatelji ispratili legendu; Zlatko Saračević posljednji put pozdravljen uz jecaje, ali i gromoglasan pljesak

23.02.2021 u 17:46

Bionic
Reading

Legendarni hrvatski rukometaš i trener Zlatko Saračević ispraćen je u Koprivnici uz emotivne poruke i gromoglasan pljesak okupljenih

Rukometni svijet je u šoku i velikoj boli nakon što je iznenada preminuo legendarni Zlatko Saračević. Rukometni trener, a nekada i slavni rukometaš, iznenada je otišao nakon srčanog udara nakon utakmice svoje Podravke Vegete i važne pobjede nakon kojih je curama uputio i posljednje riječi koje su glasile:'Cure, sve vas volim'.

  • +13
Posljednji ispraćaj Zlatka Saračevića Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Obitelj, ekipa, članovi uprave i najbliži suradnici i prijatelji Saračevića su ispratili u utorak 23. veljače. U krug koprivničke Sportske dvorane gimnazije Fran Galović stiglo je vozilo u kojem je bio lijes legendarnog trenera, a svi su žalosti prilazili automobilu i u tišini polagali ruže kako bi mu odali počast.

Tuga, bol, jecaji, ali na kraju i gromoglasan pljesak koji je i dostojan takve legende. Njegova ekipa i najbliži ispratili su ga pljeskom, a na stranicama koprivničkog sastava stoje i riječi:

'Nije ovo zbogom, dragi naš, veliki čovječe, ovo je samo još jedno putovanje na kojem ćemo se jednom, svi zajedno ponovno sresti. Neka ti je laka hrvatska zemlja', stoji u emotivnom tekstu Podravke Vegete.