HT Prva liga

[FOTO/VIDEO] Nenad Bjelica nije mogao suspregnuti bijes nakon remija s Goricom; trener Osijeka žestoko napao suce i VAR

07.03.2021 u 17:49

Bionic
Reading

Nenad Bjelica i Siniša Oreščanin prokomentirali su remi Osijeka i Gorice u Gradskom vrtu

Gorica je Osijeku uspjela otkinuti bod u Gradskom vrtu. Poveli su gosti preko Dieyea, ali pred kraj utakmice je momčad Nenada Bjelice uspjela izjednačiti iz penala, a onda i zabila za 2:1, no taj pobjednički gol im je poništio VAR. Trener domaćina smatra da gol nije trebao biti poništen.

  • +17
Osijek - Gorica Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos / CROPIX

'U zadnje vrijeme onako iz prve šanse protivnika dobijemo gol. Danas je to bilo iz prve i jedine. Danas u prvom dijelu nismo dobro igrali. U drugom smo dijelu stvorili 3, 4 dobre šanse. Na kraju smo izjednačili, pa zabili gol za 2:1 koji je poništen. Šteta, mislim da smo zaslužili pobjedu', rekao je Bjelica nakon utakmice pa dodao:

'Gorica je pokazala da je dobra ekipa, da je čvrsta kompaktna momčad. Oni nemaju što izgubiti i treća su najbolja momčad u ligi. Pokušali smo neke promjene formacije, došli do preokreta, ali eto...'

Izvor: tportal.hr / Autor: Arenasport

Trener Osijeka nije se uspio suzdržati pa je još jednom žestoko opleo po VAR-u i sucima.

'Moje mišljenje o VAR-u se ne mijenje. Ne otkako je u Hrvatskoj, nego otkako sam ga vidio u Poljskoj. VAR je jedan cirkus, ne samo u HT Prvoj ligi, nego generalno za nogomet. Način na koje se povlače te crte. Kako oni to vide iz jednoga kuta koji nije u liniji sa ta tri igrača, to je fenomen. Otkad je VAR-a prostor za manipulaciju je još veći. Je li ovo bila očita greška suca? VAR bi trebao ispravljati očite greške. Govorim to stalno, ne samo kada su greške na račun moje ekipe. Ovo je nonsens koji ubija nogomet', rekao je ogorčeni Bjelica.

Trener Gorice Siniša Oreščanin bio je zadovoljan bodom koji je uzela njegova ekipa.

'Mislim da je susret bio uzbudljiv za gledati. U drugom se dijelu otvorilo s našim golom. Kod njih se otvorilo ulaskom Santinija, ali to smo očekivali. Kada je pao drugi gol odmah smo se sjetili utakmice protiv Dinama. Dok nije došao kraj sve smo kontrolirali, ali na nekim stvarima moramo poraditi. Osijek je iza 90. minute imao dvije šanse, pa moramo biti zadovoljni bodom', rekao je Oreščanin.

Izvor: tportal.hr / Autor: Arenasport

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.