ferenščica ispratila velikana

[FOTO/VIDEO] Bad Blue Boysi se bakljadom i pjesmom oprostili od svojeg Cice Kranjčara; ovo najbolje pokazuje o kakvoj se legendi radi

05.03.2021 u 23:03

Bionic
Reading

Ferenščica se bakljom i pjesmom oprostila od Zlatka Kranjčara, a murali i grafiti CIci u čast niču po cijelom gradu

Nogometna hrvatska još tuguje za velikim Zlatkom Cicom Kranjčarom koji je u petak pokopan na Mirogoju gdje su se emotivnim govorima od njega oprostila njegova djeca Niko i Lana Kranjčar, legendarni Miroslav Ćiro Blažević i Zorislav Srebrić, te mnogi drugi koji su došlo odati počast jednom od najvećih.

  • +57
Sprovod Zlatka Kranjčara na zagrebačkom groblju Mirogoj Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Cijeloga dana u Zagrebu se s radija i iz domova građana čuju uglavnom Dinamove pjesme, a od legende se opraštaju, prijatelji, suigrači, obitelj, navijači i gotovo da nema onoga tko ne žali zbog njegova odlaska. Posebno emotivno bilo je pred njegovom zgradom na Dobrom dolu, ali i na njegovoj Ferenščici na istoku grada.

Cico je upravo tamo krenuo u svijet nogometa pa je i oproštaj od njega na Ferenščici bio posebno prožet emocijama. Diljem grada niču transparenti i grafiti u čast Kranjčaru, a kako je izgledao oproštaj uz baklje i pjesmu na Ferenščici pogledajte u videu ispod teksta.