ususret derbiju

[FOTO] Veliki problemi za Hajduk i trenera Tramezzanija; četvorica igrača zbog bolesti pod hitno napustili hotel i krenuli za Split

10.02.2021 u 16:27

Bionic
Reading

Ove srijede od 18.05 sati (Arenasport 3, MAXtv) na Rujevici se igra zaostala utakmica 5. kola HT Prve lige. Riječ je o 144. Jadranskom derbiju, odnosno okršaju Rijeke i Hajduka

Nogometaši Hajduka nakon poraza u Osijeku nisu se niti vraćala za Split, već su krenuli u Opatiju, gdje su dočekali današnji ogled.

No, kako 'bili' ovih dana prate brojne nevolje, tako su i na dan utakmice objavili iz kluba kako su četvorica igrača, zbog bolesti, iako se ne navodi o kojim je problemima riječ, vraćena kući, to jest otputovali su za Split.

O kome je riječ, nije objavljeno, ali znamo da je Mijo Caktaš tijekom poluvremena u Osijeku, obznanio da se ne osjeća dobro. Ipak, je li baš i on među tom četvroricom, pričekajmo do službene objave iz kluba.

Četvorica igrača Hajduka jutros su u hotelu u Opatiji, gdje je momčad smještena uoči utakmice s Rijekom, klupskom liječniku prijavili slabost i glavobolju.

Riječ je o igračima koji su i inače boravili zajedno u sobama te su odmah po zaprimanju informacije izolirani od ostatka momčadi i stručnog stožera. Nakon konzultacija s epidemiologom NZJZ-a SDŽ upućeni su za Split gdje će biti podvrgnuti testiranju na Covid-19.

Klupska liječnička služba aktivno će pratiti njihovo stanje te će ih po povratku podvrgnuti dodatnim pregledima.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +4
Osijek - Hajduk (20. kolo HT Prve lige) Izvor: Pixsell / Autor: Dubravka Petric/PIXSELL