bundesliga

[FOTO] Sjajni Andrej Kramarić utrpao dva gola i spasio Hoffenheim poraza; za konačnih 2:2 zabio je u 94. minuti

24.01.2023 u 23:13

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativni napadač Andrej Kramarić postigao je oba gola za Hoffenheim u 2:2 domaćem remiju sa Stuttgartom u susretu 17. kola njemačkog prvenstva

Andrej Kramarić je doveo svoju momčad u vodstvo već u 11. minuti kada je iz blizine pogodio gornji lijevi kut suparničkog gola.

Tad se činilo da će Hoffenheim lako doći do domaće pobjede, ali gosti iz Stuttgarta su imali druge planove. Prvo je Guirassy u 45. minuti zabio za 1:1, a potom je Japanac Enda u 77. doveo 'švabe' u vodstvo 2:1.

Samo minutu kasnije Stuttgart je ostao s igračem manje jer je Ahamada dobio drugi žuti karton pa su domaći krenuli na sve ili ništa.

Pritisak se isplatio, a junak je ponovno bio Andrej Kramarić koji je za konačnih 2:2 zabio u 94. minuti odličnim udarcem iskosa s desne strane, tako da je lopta završila u suprotnom kutu gostujućeg gola!

  • +5
Hoffenheim - Stuttgart, Bundesliga, 24.1.2023. Izvor: Profimedia / Autor: Heiko Becker / imago sportfotodienst / Profimedia

Bili su to četvrti i peti Kramarićev prvenstveni gol ove sezone, a odigrao je čitav susret za Hoffenheim. Borna Sosa zbog ozljede nije konkurirao za nastup u sastavu Stuttgarta.

Hoffenheim je 13. na ljestvici s 19 bodova, a Stuttgart drži 14. mjesto s osvojenih 16 bodova.

Standings provided by Sofascore