makedonci se raspisali

[FOTO] Senzacionalni transfer hrvatskog reprezentativca; Ivan Čupić i Domagoj Duvnjak sljedeće sezone u istom klubu?

10.01.2021 u 07:35

Bionic
Reading

Hrvatski rukometni reprezentativac i desno krilo makedonskog Vardara, Ivan Čupić, na kraju ove sezone trebao bi napustiti Skoplje i preseliti u Njemačku

Makedonski portal 24info.mk ponudio je veliku rukometnu senzaciju.

Prema njihovom pisanju, Ivan Čupić, koji će u ožujku napuniti 35 godina, trebao bi preseliti iz Vardara, čiji je član od 2016. godine, u njemački Kiel.

Iako bi u nekim drugim okolnosti, klub za igrača njegove klase tražio odštetu, makedonski medij uvjeren je da Vardar ne bi radio problema hrvatskom reprezentativcu, s obzirom na to da je Čupić ostao u Skoplju i u najtežim danima kluba, kada su 'crveno-crni' bili financijski 'na apatarima'.

Vardar s pripremama za nastavak sezone započinje početkom sljedećeg tjedna, Ivan Čupić pak dio je hrvatske reprezentacije koju čeka nastup na svjetskom prvenstvu u Egiptu, i dobio je ponudu koju će teško odbiti, jer Kiel je div koji kada pošalje ponudu, tada se ona ne odbija.

A najbolja preporuka za izbor tog kluba jest aktualni naslov europskog prvaka, ali i činjenica da u njemu jako važnu ulogu ima i Čupićev suigrač iz reprezentacije - Domagoj Duvnjak.

Meškov Brest i PPD Zagreb također su bili zainteresirani za Čupića, ali 34-godišnji Hrvat navodno odbio je prelazak u ova dva kluba. Sada je situacija drugačija, Kiel bi mogao biti sljedeće odredište Vardarovog krila.

  • +15
Rukomet: Hrvatska - Španjolska (Europa kup) Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX