o čemu su pričali?

[FOTO] Ovaj razgovor Marija Mandžukića i Zlatana Ibrahimovića nije izgledao nimalo lijepo i ugodno, a onda...

04.03.2021 u 09:59

Bionic
Reading

Dvojica čvrstih karaktera, dvojica odličnih nogometaša, i dvojica igrača koji se ne boje nikoga, naš Mario Mandžukić i bivši švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović, u srijedu su s tribina pratili ogled svog Milana i Udinesea

Nogometaši Milana propustili su priliku približiti se vodećem Interu na vrhu ljestvice talijanskog prvenstva na samo bod zaostatka nakon što su u dvoboju 25. kola kao domaćini odigrali 1:1 (0:0) s Udineseom.

Milan može biti sretan što je osvojio i taj bod jer je do izjednačenja stigao iz kaznenog udarca u posljednjim sekundama utakmice. Udinese je poveo u 68. minuti kada je Becao bio najviši u skoku pred vratima Milana, a tom prilikom vrlo je loše reagirao i vratar Donnarumma. Gosti su bili pred pobjedom, ali Stryger Larsen je u posljednjoj minuti nadoknade neshvatljivo rukom odbio centaršut Rebića i ponudio Milanu priliku da spasi bod. Siguran izvođač kaznenog udarca bio je Kessie.

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić odigrao je čitav susret za Milan koji je drugi na ljestvici sa 53 boda, tri manje uz utakmicu više od vodećeg Intera koji će u četvrtak gostovati kod Parme.

Inače, s tribina San Sira ovaj su ogled pratili naš Mario Mandžukić i bivši švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović. Obojica su ozlijeđeni, a uz to Ibra trenutno i radi kao suvoditelj na glazbenom festivalu u Sanremu, pa mu i to malo remeti ritam treninga.

Obojica su i inače poznati kao čvrsti karakteri, koji ne daju 'na sebe', a sjećamo se kako su Mandžukića, dok je igrao za Juventus zvali i 'Mr. No good', jer rijetko ga se moglo vidjeti nasmiješenog. Međutim, dolazak u Milano, gdje igra sa sunarodnjakom Rebićem, ali i mentalitetom bliskim Ibrahimovićem, očito je malo 'smekšalo' i hrvatskog napadača.

Iako jedna od fotografija sugerira da su se Mandžukić i Ibrahimović žestoko posvađali, sljedeća ipak donosi puno bolje raspoloženje. A neki se po društvenim mrežama pitaju, čime je to Ibrahimović uspio toliko nasmijati Mandžukića.

Naravno, najvažnije je da među njima nema napetosti, pa će i treneru Pioliju ipak biti jednostavnije sastavljati momčad u danima koji dolaze.

  • +2
Razgovor Ibrahimovića i Mandžukića Izvor: Profimedia / Autor: Nicolň Campo / ddp USA / Profimedia