nije lako nakon poraza

[FOTO] Nikola Vlašić nije skrivao razočarenje, ali ni bježao od problema te je iskreno priznao: Mislim da smo zasluženo izgubili

15.11.2020 u 10:50

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija poražena je u Švedskoj, a konačnih 2:1 čak je i povoljan rezultat za naše, s obzirom na ono što su prikazali u Solni

Uz lošu igru Hrvatske, ni rezultat protiv Švedske nije mogao biti bolji. Konačnih 2:1 za domaćine čak i nije realan rezultat, jer golman Livaković je u nekoliko navrata morao biti jako koncentriran.

Svjesni loše igre su i izbornik Zlatko Dalić, ali i igrači.

Ovo je razmišljanje Nikole Vlašića.

''Razočarani smo, prvo poluvrijeme nije bilo najbolje. Drugo smo se malo digli, zabili smo jedan gol, ali imali smo malo šansi, netipično za nas. Nismo uspijevali doći do njihovog gola, mislim da smo zasluženo izgubili', izjavio je Vlašić za Novu TV.

Veznjak moskovskog CSKA-a, koji se tijekom zadnjih godinu dana dokazao kao važan kotač reprezentacije, ipak ne gleda pesimistično prema sljedećim ispitima.

'Ne znam gdje je bio glavni problem, ali to ćemo analizirati s izbornikom. Portugal? Trebamo se sada dobro odmoriti, imamo dva dana u Splitu i dati ćemo sve od sebe da pobijedimo. Znamo kakva su oni ekipa, želimo se pokazati u boljem svjetlu', zaključio je 23-godišnjak, koji će ovih dana boraviti u rodnom gradu.

  • +7
Švedska - Hrvatska, UEFA Liga nacija, 14.11.2020. Izvor: EPA / Autor: Henrik Montgomery