A ZAŠTITARI?

[FOTO] Navijač dotrčao ravno do Messija. Svi su se preplašili, a onda je kapetan argentinske reprezentacije uzeo stvar u svoje ruke

28.09.2022 u 10:11

Bionic
Reading

Lionela Messija je jedan od najvećih nogometaša svih vremena. Tu dvojbe nema. Kao takav ima ogroman broj obožavatelja, a oni nekada prelaze granicu

Što su sve spremni učiniti da se dočepaju uspomene s argentinskim napadačem najbolje prikazuje događaj sa sinoćne utakmice između Argentine i Jamajke odigrane u njujorškoj Red Bull Areni.

Navijač je tijekom drugog poluvremena utrčao na teren, prošao osiguranje te krenuo ravno prema Messiju. Suci su odmah prekinuli igru ​​kada su primijetili navijača i usamljenog zaštitara kako upadaju na teren.

U jednom trenutku obožavatelj je uspio dati Messiju flomaster i zamoliti ga da mu se potpiše na leđa. Messi mu bio susretljiv, a zaštitari su se uhvatili u koštac s obožavateljem i zamalo u revnosti srušili i Messija.

Navijač je na kraju grupa zaštitara odvukla s igrališta.

Ovaj događaj kao da je inspirirao argentinsku zvijezdu. Naime, nakon toga zabio je dva gola, u 86. i 89. minuti igre i tako potvrdio pobjedu Gaučosa.