nema mira u madridu

[FOTO] Nakon svega što je napravio za klub, ovakav tretman nije zaslužio: Sramotno je da ga nitko od čelnika Reala još nije nazvao...

04.01.2021 u 10:18

Bionic
Reading

Kapetan madridskog Reala, 34-godišnji Sergio Ramos, koji je među 'kraljeve' stigao još 2005. godine, te u bijelom dresu odigrao 666 utakmica, zabio 100 golova te upisao 40 asistencija, od početka 2021. godine u prilici je pregovarati s novim klubom

Naime, Sergiju Ramosu na kraju ove sezone ističe ugovor s Realom, te već sada može pregovarati s novim klubom.

Naravno, upitno je je li se već upustio u pregovore, jer Ramosova je želja igrati za Real. Ali kako mu Florentino Perez i čelnici kluba nisu ponudili ugovor pod njegovim uvjetima, to jest da traje barem dvije sezone, španjolskim medijima, o čemu smo pisali, prostrujila je vijest kako Ramos pregovara s PSG-om.

Kako Sergio Ramos ipak nije bilo tko, ni u Realu, ni u španjolskom nogometu, onda vijesti o njemu i nastavku karijere dolaze iz dana u dan. Pa je tako ovog ponedjeljka Marca objavila kako Sergio Ramos na stolu ima i ponudu iz američkog MLS-a.

Rene Ramos, brat i agent kapetana Reala Sergija Ramosa, podijelio je itekako zanimljivu objavu na Twitteru.

Činjenica da su pregovori Ramosa i Reala o nastavku suradnje daleko od realizacije očigledno jako ljuti Renea, pa je kopirao i objavu novinara Alfreda Dura u kojoj piše.

'Netko će morati objasniti kako i zašto smo došli do ove situacije, da kapetan i legenda kluba, bude na ovoj apsurdnoj listi igrača koji od Nove godine mogu potpisati za bilo koji klub'.

Ono što španjolske novinare još više začuđuje jest činjenica da s Ramosom nitko iz kluba nije ni sjeo za stol, te ga eventualno pokušao nagovoriti na nastavak suradnje, i zato se špekulira kako mu je klub pronašao zamjenu, u igraču Villarreala, 23-godišnjem Pauu Torresu, koji u ugovoru ima otkupnu klauzulu od 50 milijuna eura.

  • +4
Real Madrid - Celta Vigo, Primera, 2020/21. Izvor: EPA / Autor: Emilio Naranjo