znači li ovo odlazak iz barce?

[FOTO] Leo Messi je za osam milijuna eura kupio stan u najluksuznijem neboderu na svijetu; pogledajte raskoš u kojoj će uživati

05.01.2021 u 15:19

Bionic
Reading

Prije dvije godine u Miamiju je završen ekskluzivni neboder pod imenom Porsche Design Tower. Visok je ukupno 195 metara, ima 60 katova na kojima su raspoređena 132 superluksuzna stana. Koliko je luksuzan? Pa, recimo da svaki stanar do svog 'apartmana' - bez obzira na kojem katu bio - zahvaljujući posebno dizajniranim dizalima dolazi - automobilom!

Leo Messi ovog ljeta mora odlučiti, nalazi se na svojevrsnoj prijelomnici - kako životnoj, tako i nogometnoj. Argentincu završava ugovor s Barcelonom, pitanje je hoće li potpisati novi ili će potražiti novi klub. A 'love' ga mnogi, prije svih su tu PSG i Manchester City, no sada Messi zagolicao maštu nogometnim zaljubljenicima u SAD-u.

Naime, španjolski su mediji objavili kako je Leo Messi prije nekoliko tjedana i službeno postao vlasnikom luksuznog apartmana u jednom od tehnološki najnaprednijih nebodera na svijetu. A ovaj se zove Porsche Design Tower, njegova je izgradnja završena 2018. godine i nalazi se u rezidencijalnom dijelu Miamija, na Sunny Isles Beach.

Messi je za svoj 'kutak' u Miamiju izdvojio oko osam milijuna eura, a to je baš znakovito jer ga je nedavno David Beckham otvoreno pozvao da dođe u SAD i zaigra za njegov Inter Miami u MLS ligi.

'Volio bih osjetiti život u SAD-u i konkurenciju u MLS ligi prije nego što se na neki način vratim u Barcelonu', priznao je u jednom razgovoru za tamošnje medije Leo Messi i zagolicao maštu svim ljubiteljima nogometa u SAD-u. Uz to, Messi želi svoju djecu školovati u SAD-u, a kupovina ovako skupe nekretnine zasigurno je potvrda njegovih planova. Prema nekim najavama, Messi u MLS ligu ne bi došao prije 2023. godine, a do tada bi u Miamiju povremeno uživao odmarajući se s obitelji.

  • +16
Porsche Design Tower Miami, Leo Messi stan Izvor: Profimedia / Autor: RHONA WISE / AFP / Profimedia

Ambiciozni David Beckham je već u svom klubu angažirao Blaisea Matuidija, tu su braća Gonzalo i Frederico Higuain, a prije nekog vremena govorilo se kako bi na Floridu mogli stići proslavljeni hrvatski reprezentativci Mario Mandžukić i Luka Modrić! Uh, kakva bi to momčad bila da se u tom društvu ukaže i sam Leo Messi!

Što se njega tiče, sad ima gdje prespavati. Vlasnici stanova u Porsche Design Toweru imaju jedinstvenu priliku da se do svojih apartmana, bez obzira na kojem katu bili, mogu dovesti - automobilom! Da, svaki kat ima svoju garažu uz stan do koje vode posebno dizajnirana dizala! Uz to, cijeli neboder 'pršti' luksuzom, pogled je nenadmašan na koju god stranu svijeta 'bacite oko', a stanari praktički niti ne moraju izlaziti iz njega jer sve im je na dohvat ruke. Posljednja četiri kata čine 'zajednički prostor' u kojemu se nalaze teretane, bazeni... No, većina stanova ionako ima svoje vlastite bazene. Nekako to i očekuješ kad nekretninu platiš osam milijuna eura.