riječi podrške

[FOTO] I u madridskom Realu svjesni su veličine Zlatka Kranjčara: Zbog igrača poput njega nogomet je nevjerojatno napredovao

05.03.2021 u 11:08

Bionic
Reading

Vijest o smrti Zlatka Cice Kranjčara, velikog nogometaša, odličnog trenera i još boljeg čovjeka, rastužila je mnoge. A o kakvoj je veličini riječ, potvrđuju i riječi koje su iz madridskog Reala, preko Dinama, uputili Kranjčarovoj obitelji

Svi su ostali u šoku nakon što je u ponedjeljak u 65. godini preminuo Zlatko Cico Kranjčar.

O plavoj 'devetki' pričali su mnogi, sjetili su ga se brojni njegovi suigrači i prijatelji s nogometnih terena, pa i rivali, poput ljudi iz splitskog Hajduka.

Ovog je petka na adresu zagrebačkog kluba stigla i prekrasna poruka iz madridskog Reala, kojeg je Cico sa svojim Dinamom, s nepunih 18 godina, davne 1974. pobijedio na Santiago Bernabeuu 4:3.

'S velikom tugom primili smo vijest o smrti Zlatka Kranjčara. Uz vas smo u ovim teškim trenucima. Zlatko je bio legendarni igrač, koji je dao ogroman doprinos vašem klubu. Zbog igrača poput njega nogomet je nevjerojatno napredovao i narastao. Bio je inspiracija mnogim generacijama i svima će jako nedostajati. Real Madrid šalje našu duboku sućut njegovoj obitelji i prijateljima. Zlatko će biti u našim mislima i molitvama', stoji u poruci ispod koje je potpisan Emilio Butragueño, legendarni napadač Reala, a danas jedan od čelnika 'kraljevskog kluba'.

  • +23
Zlatko Cico Kranjčar Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL