izjave igrača

[FOTO] Hrvatski rukometaši 'prozvali' Francuze, a onda naglasili zašto ih veseli pobjeda protiv Ukrajinaca

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 17.01.2022 20:54
  • Objavljeno 17.01.2022 u 20:47
Bionic
Reading

U susretu 3. kola C skupine Europskog prvenstva, hrvatska rukometna reprezentacija je u Szegedu pobijedila Ukrajinu 38:25

Hrvatsku su do pobjede predvodili Ivan Martinović i Marin Šipić sa po sedam golova, Marin Jelinić je dodao šest, a Tin Lučin pet golova.

'Nismo očekivali da će biti toliko lako. Imali smo puno problem. Igrači koji su tu dali su sve od sebe. Napravili smo svoj dio posla, vjerujem da će Francuska pošteno odigrati svoju utakmicu i vjerujem da ćemo vidjeti Budimpeštu', kazao je za RTL Mate Šunjić.

'Ova pobjeda dala nam je vjetar u leđa. Bitno je da smo uspjeli napraviti razliku i rotirati te odmoriti igrače. Nadam se da će u drugoj utakmici sve proći kako treba i da ćemo proći u drugi krug natjecanja.... Koliko daleko možemo? Ne možemo previše unaprijed razmišljati, idemo utakmicu po utakmici, akciju po akciju, gol po gol pa ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti', rekao je Tin Lučin.

'Mi smo svoje napravili. Imali smo na početku problema, ali na kraju smo bili bolji i zabijali smo lakše pa smo zasluženo dobili. U svakom trenutku uživam s ekipom i svi ostavljamo srce na terenu. Ne trebamo razmišljati tko je pozitivan, a tko nije. Svi dajemo sve od sebe. Nadam se da će Francuska dobiti, tako da što bude bude', kazao je Ivan Martinović.

  • +63
Hrvatska - Ukrajina, 3. kolo rukometnog Eura, 2022. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal