UOČI CIPRA

[FOTO] Samouvjereni Duje Ćaleta-Car poslao je jasnu poruku suigračima: Sada ćete morati slušati mene!

07.10.2021 u 20:20

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija danas je otputovala za Laranacu gdje će u petak s početkom u 20.45 sati igrati utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. protiv repezentacije Cipra

Domagoj Vida nakon ozljede pete nije u potpunosti spreman pa je izbornik posegnuo za Dujom Ćaletom-Carom koji poziva na oprez, ali i najavljuje pobjedu.

'Sigurno da očekujemo tešku utakmicu, znamo kako smo se mučili u Rijeci, ali isto tako znamo po što smo došli na Cipa, a to su tri boda. Svaka pobjeda nas približava cilju, a nađ cilj je Katar. Tako ćemo se i postaviti i nadam se, uzeti tri boda, navijači mogu očekivati kvalitetnu igru', rekao je Ćaleta-Car pa progovorio o svom fizičkom stanju.

'Spreman sam. Ove dvije utakmice su mi poslužile da uđem u natjecateljsku formu, radim na sebi, ne bi trebalo biti problema što se tiče fizičke spreme. Možda ću ja sutra prvi put biti najstariji, možda će oni morati mene slušati, a ne ja druge kao na prošlim utakmicama', izjavio je dobro raspoloženi hrvatski branič koji je priznao da ne poznaje dovoljnio dobro ciparske reprezentativce jer ih većina igra u ciparskoj ligi.

  • +2
Hrvatska nogometna reprezentacija na putu za Cipar Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Lukunic/PIXSELL

'Analizirali smo Cipar i stožer je to dobro odradio. Imali smo par sastanaka, imat ćemo i završni. Nismo ih dobro upoznali kroz Europu, ali radi se o kompaktnoj momčadi. Znamo da nije ekipa 'za baciti' i da će dati sve od sebe. Nadam se da će sve biti u redu', zaključio je Ćaleta-Car.