'mršavi' remi

[FOTO] Belgija je bez tri važna prvotimca odigrala samo 1:1 protiv Grčke u Bruxellesu; u nedjelju na istom stadionu dočekuje Hrvatsku

Bionic
Reading

U pripremnom nogometnom susretu uoči EURA Belgija i Grčka odigrali su u Bruxellesu 1:1...

Belgiji je nedostajalo nekoliko važnih igrača poput Thibauta Courtoisa, Kevina De Bruynea i Edena Hazarda, ali su se nadali pobjedi protiv Grka uoči početka Europskog prvenstva sljedećeg tjedna.

Belgija je utakmicu započela u sastavu Mignolet, Alderweireld, Meunier, Boyata, Dendoncker, Denayer, Praet, Thorgan Hazard, Carrasco, Lukaku i Doku. Izbornik Roberto Martinez je tijekom utakmice koristio Batshuayija, Mertensa, Chadlija, Trossarda i Tielemansa.

Thorgan Hazard je doveo Belgiju u vodstvo nakon 20 minuta igre, ali je Georgios Tzavellas poravnao rezultat u 66. minuti.

  • +7
Belgija - Grčka, nogomet, pripreme za Euro, 3.6.2021. Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Grčka, koja se nije kvalificirala za EURO, pokazala se ozbiljnom reprezentacijom koja je ostala neporažena kod prve selekcije svijeta na FIFA ljestvici. Belgija na Euru igra u skupini s Danskom, Finskom i Rusijom.

U nedjelju (6. lipnja, 20.45 sati) Belgija na istom stadionu Kralja Baudouina dočekuje Hrvatsku.