VRHUNSKI DOŽIVLJAJ

Formula 1 u HD rezoluciji samo na MAXtv-u

27.05.2011 u 14:09

Bionic
Reading

MAXtv je postao generalni sponzor izravnih prijenosa utrka Formule 1 u sezoni 2011. Zahvaljujući tome, korisnici MAXtv usluge, prvi i jedini u Hrvatskoj, od sada mogu pratiti utrke Formule 1 u HD (High Definition) rezoluciji.

Tako će svi ljubitelji Formule 1 već ove nedjelje moću uživati u prijenosu utrke Velike nagrade Monaka. Utrku mogu gledati u HD formatu, uz vrhunsku kvalitetu slike i zvuka, na kanalu Kreator F1 HD (38. kanal MAXtv-a) ili u odličnom SD (Standard Definition) formatu na kanalu Kreator F1 (kanal 405). Također, korisnici će u svakom GP vikendu moći pratiti tri slobodna treninga, kvalifikacijsku utrku, press konferenciju nakon utrke te dvije specijalizirane emisije prije i poslije utrke.

'Iznimno mi je drago što smo kao generalni sponzor utrka Formule 1 u mogućnosti našim korisnicima pružiti vrhunski doživljaj praćenja utrka. Vjerujem kako će svi zaljubljenici u ovaj sport biti vrlo zadovoljni obzirom da po prvi put imaju mogućnost gledanja utrka u HD rezoluciji, što znači da će moći uživati u vrhunskoj slici i zvuku te sam siguran kako će uz MAXtv imati osjećaj kao da se nalaze na samoj stazi Formule 1', izjavio je prilikom potpisivanja sponzorskog ugovora Richard Brešković, direktor Odjela za upravljanje ponudom fiksnih korisnika HT-a.

Nositelj ekskluzivnog ugovora s Formula One World Championship Ltd. o medijskim pravima na prijenose Svjetskog prvenstva Formule 1 je tvrtka Kreator koja je omogućila prijenos prvenstva Formule 1 na 10 regionalnih televizija.

'Sretan sam što smo se u relativno kratkom roku uspjeli dogovoriti o strateškom partnerstvu. Iznimno je teško sredinom godine dogovarati generalna sponzorstva, no Hrvatski Telekom je pokazao kako zna podržati dobre projekte. Ovo je još jedna potvrda da smo učinili pravi potez kupivši prava na jedan od tri najgledanija svjetska događaja. Vjerujemo da će ljubitelji Formule 1 od danas biti još zadovoljniji, a naravno, trudit ćemo se i dalje širiti ponudu sadržaja F1 u sklopu partnerstva s HT-om', kazao je Davorin Štetner, direktor KREATOR grupe.

Prijenosi utrka Formule 1 dodatno će obogatiti ponudu vrhunskih sportskih sadržaja na MAXtv-u i MAXtv HD programskom paketu.