FRANCUZ NAPUŠTA BAYERN?

Ferguson nudi 70 milijuna eura za Riberyja

05.05.2009 u 12:43

Bionic
Reading

Novi veliki transfer je na pomolu. Kako piše Guardian, Manchester United je ponudio Bayernu za ofenzivnog veznjaka Francka Riberyja čak 70 milijuna eura

Rekordnu odštetu od 62,5 milijuna eura koju je Real u srpnju 2001. isplatio Juventusu za Zinedinea Zidanea mogao bi srušiti Manchester United. Aktualni engleski i europski prvak je, prema pisanju Guardiana, poslao ponudu od čak 70 milijuna eura njemačkom prvaku Bayernu za francuskog reprezentativca Francka Riberyja.

Engleski mediji nagađaju da bi, ako se taj transfer dogodi, Manchester Cristiana Ronalda prodao madridskom Realu, najvjerojatnije za novi rekordni iznos, dok bi u Bayernu kao zamjenu za Riberyja doveli Diega, veznjaka Werdera.

Inače, Franck Ribery je u ljeto 2007. stigao u München iz Marseillea za 25 milijuna eura. Iako je ove sezone uvjerljivo prvi igrač Bayerna, Bavarcima baš i ne ide. U Ligi prvaka ih je u četvrtfinalu ponizila Barcelona, a u opasnosti je i obrana naslova u Njemačkoj, pa je i sam Ribery izjavio da bi mogao uskoro otići.