SPEKTAKL

Fenomenalni mečevi na Final Fightu

10.03.2012 u 22:17

Bionic
Reading

Prije glavne borbe 'Final Fighta' Cro Cop vs. Ray Sefo gledatelji su mogli vidjeti osam mečeva od kojih je nekoliko njih bilo spektakularno

Svi oni koji su došli u zagrebačku Arenu nisu zažalili. U uvodnim mečevima bilo je fenomenalnih udaraca, tako da su fanovi kickboxinga došli na svoje.

Ghita vs. Laščenko

Ghita je pokazao da je u ovome trenutku jedan od najboljih boraca u kickboxingu. High-kickom u glavu u drugoj rundi na pod je poslao protivnika, a sudac je prekinuo meč.

Jurković vs. Kemayo

Najbolja borba večeri. U sve tri runde bilo je sjanih udaraca s obje strane, a Jurković je slao Kemayoa i na pod. Odluka je morala pasti u dodatnoj rundi i na kraju je Jurkoviću pripala pobjeda.

'Jako sam zadovoljan, super smo se pripremili za meč. Posebno sam se pripremio za obranu od koljena. Izabrali smo taktiku 'čišćenja' njegove noge. Uskoro me očekuje važan meč u Moskvi, a nakon toga borba za naslov svjetskog prvaka u Bamgkoku', rekao je Jurković

Brestovac vs. Bouzidi

Brestovac je nakon pola minute high-kickom pogodio Bouzidija iznad desnog ramena, a Tunižanin zbog ozljede nije mogao nastaviti.

'Pogodio sam ga high–kickom u glavu i baš mi je dobro sjelo. On je pao na mene, vidio sam mu u očima da je gotov. Stvarno mi je sjeo. Pred ovom publikom bio mi se boriti', izjavio je Brestovac.

Kujundžić vs. Došen
Borba koja nije nikoga oduševila pa je bilo i zvižduka publike. Nakon dodatne četvrte runde suci su odlučili da je bolji bio Kujundžić.

Petreni vs. Pacome
Bilo je nekoliko serija udaraca s obje strane, ali je Petreni bio aktivniji i opasniji te mu je nakon tri runde zasluženo pripala pobjeda protiv Francuza.

Duut vs. Jelić
Duut je dominirao sve tri runde i srpski borac je nekoliko puta bio dobro uzdrman. Suci nisu imali težak zadatak da odluče tko je bio bolji.

Parparyan vs. Milanović

Milanović je izgubio za jedan bod. Pružio je sjajan otpor, a njegovo najbolje razdoblje bilo je u drugoj rundi. Ipak, nedovoljno za Parparyana.

Posavec vs. Fabjan
Fabjan je slavio nakon tri runde. Slovenac je apsolutno nadjačao Posavca koji je bio i na podu te nije mogao parirati dečku iz susjedne države.