LAKŠI IZAZOV

Fedor umjesto u UFC odlazi prema Indiji?

25.03.2012 u 09:10

Bionic
Reading

Fedor Emelianenko još nije dogovorio sljedeću borbu. Puno je špekulacija oko toga tko bi mu trebao biti protivnik, ali i gdje će se uopće održati njegov novi dvoboj

Nakon što su strani borilački portali pisali kako će se Fedor boriti u Monaku protiv nekog Europljanina i nakon što je prije desetak dana izašla vijest kako je menadžment ruskog gladijatora spreman za pregovore s UFC-om, sada dolaze nove informacije o popularnom MMA ratniku.

Fighters Only donosi vijest kako će posljednji imperator možda sudjelovati na turniru nove MMA organizacije iz Indije - Super Fight League.

'Fedor je nam je vrlo zanimljiv i bili bismo počašćeni kad bi se borio u SFL-u. Imati takvu legendu na svojoj promociji bi definitivno značilo korak naprijed za SFL', poručio je Ken Pavia.

Ni u M-1 Global (Fedorovi vlasnici) nemaju ništa protiv.

'Počašćeni smo zanimanjem Kena Pavije, a ako postoje neke konkretne ponude, rado ćemo ih uzeti u obzir', rekao je direktor M-1 Globala Jevgenij Kogan.

Inače, svoju prvu borilačku večer Super Fight Legue je imala 11. ožujka kada su se u glavnoj borbi sučelili super teškaši Bob Sapp i James Thompson

Vlasnicima indijske promocije novac nije problem, a to je u cijeloj priči i najvažnije.

Fedor iz najboljih dana