BAHATO PONAŠANJE?

'Fedor i njegov tim su stvarno bezobrazni'

03.01.2012 u 16:41

Bionic
Reading

U posljednje vrijeme menadžment Fedora Emelianenka trudi se što više narušiti imidž svojem borcu. Tako Rus s turnira u Japanu nije otišao kao previše omiljena osoba

'Posljednji imperator' u Saitama Areni na Staru godinu nokautom je u prvoj rundi svladao olimpijskog pobjednika iz Pekinga Satoshija Ishiija. No, iz zemlje je otišao kao omražena osoba. Barem tako tvrdi poznati komentator borilačkih sportova Michael Schiavello.

'Rus je takva primadona. Ostali borci i mi smo sjedili u jednom autobusu sat i pol nakon turnira jer je Fedor trebao jedan cijeli bus za sebe. Istjerali su iz autobusa čak Bibija Fernandesa i njegov ekipu, a čovjek je osvojio Grand Prix. Oni su trebali jedan cijeli bus od 70 mjesta, a svi ostali borci su se morali stiskati u drugom', otkrio je Schiavello te dodao:

'To je bilo stvarno bezobrazno. Ako su se Hoost, Le Bonner, Schilt, Hunt i ostali mogli voziti zajedno, tada može i Fedor. Razumijem da želi poseban tretman, ali onda neka si unajmi kombi ili limuzinu.'

Tako je menadžment M-1 Globala koji se brine za karijeru Rusa uspio u kratko vrijeme opet nekoga razljutiti. Posljednji s kojima su se zakvačili bili su Dana White i UFC jer su htjeli neke ustupke (više novca) za mečeve u toj organizaciji.

Fedor vs. Satoshi