PAZILI JE I MAZILI

Fatalna Zahia: Voljela sam ih sve

22.04.2010 u 12:48

Bionic
Reading

Engleski mediji dokopali su se i izjave 18-godišnje marokanske prostitutke Zahije Dehar koja je u krevet odvukla nekoliko francuskih reprezentativaca kojima sada prijeti zatvorska kazna

Kako piše Daily Mail, Zahia je ostala u šoku kada je saznala da bi njezini poznati klijenti iz svijeta nogometa mogli završiti iza rešetaka jer su s njom imala spolne odnose dok je bila maloljetna. Takva kazna prijeti Francku Riberyju (27), Karimu Benzemi (22) i Sidneyju Govou (30) koji bi u najcrnjem scenariju Svjetsko prvenstvo u JAR-u mogli promatrati iz zatvorske ćelije.

Zahia je pravosuđu i policiji poručila da su je tretirali s poštovanjem i da ih treba pustiti na miru.

Cjenik njezinih usluga bio je od tisuću do dvije tisuće eura po noći, pa je mjesečno znala zaraditi i do 20 tisuća eura.

'Sve sam ih voljela. Odnosili su se prema meni s puno respekta i pažnje. To su moji muškarci', rekla je Zahia koja je prouzrokovala veliku gužvu svojim priznanjima nakon što ju je policija uhvatila u jednoj velikoj raciji.

Inače, Franck Ribery je priznao da je imao odnose s Zahijom, a i Sidney Govou koji je detektivima koji vode istragu otkrio:

'Ostao sam iznenađen kada me je tražila novac.'