nedodirljiva kod kuće

Sandra Perković pomela konkurenciju na Hanžeku pa se zapitala: Od kog sam ja to izgubila?

04.09.2018 u 20:57

Bionic
Reading

Sandra Perković hicem od 67,60 metara s lakoćom je pobijedila na ovogodišnjem Hanžekovićevom memorijalu i tako uzvratila Perez i De Morais za iznenađujući poraz u finalu Dijamantne lige...

Aktualna peterostruka europska prvakinja i dvostruka olimpijska pobjednica nije razočarala navijače na Mladosti. Sandra Perković pokazala je ovog utorka da je iznenađujući poraz u Bruxellesu od Perez i De Morais bio tek loš dan koji se neće tako skoro ponoviti i još jednom je trijumfirala na Hanžekovićevom memorijalu.

  • +3
Sandra Perković na Hanžeku Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Po prohladnom vremenu i mokrom zaletišu 28-godišnja šampionka bacila je u trećoj seriji disk na 67,60 metara, što je bilo nedostižno za konkurenciju.

Drugo mjesto zauzela je pobjednica Dijamantne lige Yaime Perez s hicem 64,78 m, treće Amerikanka Valerie Allman (61,38).

Rekord mitinga 70,44 metara koji je Perković bacila prošle godine ostao je ovaj put neugrožen.

'Napokon je disk poletio! Ja iskreno ne znam jesu li druge cure uopće došle bacati ovdje i pitam se od kog sam ja to izgubila u Bruxellesu,' ispalila je Sandra Perković pred kamerama HRT-a, uz komentar da je Yaime Perez slučajno bacila ovih 64,78 metara u Zagrebu. Čini se da naša sportska heroina nije obožavateljica rivalke od koje je nedavno izgubila.

'Žao mi je za tu Dijamantnu ligu, ali ja sam veliki humanitarac pa sam prepustila dijamant nekom drugom. Mama ionako više ne zna gdje će s njima, imam ih šest,' dodala je u svom stilu i zahvalila se navijačima koji su došli na Mladost.

Perković će sezonu završiti nastupom u Ostravi na Kontinentalnom kupu potkraj tjedna.

  • +3
Hanžekovićev memorijal 2019. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL