ARSENAL POPUSTIO

Fabregas sve dogovorio s Barcelonom

13.05.2010 u 09:55

Bionic
Reading

Cesc Fabregas od sljedeće sezone će nositi Barcelonin dres. Još uvijek kapetan Arsenala sve je dogovorio s katalonskim klubom u kojem je igrao za mlađe kategorije, a nakon toga je otpisan. Sada se vraća u velikom stilu

Španjolski novinari tvrde da je Barcelona ojačala vezni red za sezonu 2010/11. Prema njihovim riječima, Fabregas je uspio nagovoriti menadžera Arsenala Arsenea Wengera da ga proda Barceloni. 'Topnici' bi za španjolskog reprezentativca trebali dobiti 40 milijuna eura i veznjaka Yayu Tourea, čiji je menadžer nedavno potvrdio da njegov štićenik gotovo sigurno napušta Nou Camp.

Fabregas je imao ugovor s Arsenalom do ljeta 2014, no zov kluba u kojem je napravio prve profesionalne korake bio je jači. Navodno će veznjak potpisati vjernost s Kataloncima na četiri godine s mogućnošću produljenja na još jednu. Jedan od najboljih igrača sredine terena na svijetu želio bi potpisati ugovor prije početka Svjetskog prvenstva kako bi se u miru mogao posvetiti reprezentaciji.

Barcelona je sve još ranije dogovorila s napadačem Davidom Villom iz Valencije i još se samo čeka potpis koji bi se isto trebao dogoditi prije prvenstva u JAR-u.