HUMANITARNA AKCIJA

F1 - Doniraj i juri stazom u Silverstoneu

05.06.2012 u 19:00

Bionic
Reading

Red Bull Racing poziva svoje obožavatelje da sudjeluju u humanitarnoj akciji za pomoć zakladi Wings for Life, dajući im za uzvrat priliku da početkom srpnja i oni budu prisutni na utrci Formule 1 u Silverstoneu

Za sudjelovanje u humanitarnoj akciji potrebno je na stranicu facesforcharity.com učitati svoju sliku te donirati 15 eura zakladi Wings for Life koja se bavi istraživanjem ozljeda leđne moždine.

Red Bull Racing će svaku donaciju udvostručiti, a cjelokupni će iznos biti uplaćen na račun zaklade i korišten za njene istraživačke projekte diljem svijeta. Fotografije onih koji su svojim donacijama pomogli radu zaklade osvanut će na bolidima Sebastiana Vettela i Marka Webbera na utrci u Silverstoneu (6.-8. srpnja).

Fotografije i donacije se zaprimaju do 17. lipnja 2012. ili do trenutka kad se dosegne maksimalan broj fotografija koje mogu biti uvrštene u kolaž. Oba će RB8 bolida Red Bull Racinga tijekom čitavoga vikenda u Silverstoneu biti prekrivena kolažima sastavljenim od fotografija onih koji su podržali projekt.

Više informacija potraži na službenoj stranici projekta Faces for Charity, a s radom zaklade upoznaj se na www.wingsforlife.com.